Privacybeleid van Medichin nv

Medichin nv is verantwoordelijk voor de behandeling van de persoonlijke gegevens van haar klanten en verbindt er zich toe om de wet van 8 december 1992 met betrekking tot de bescherming van het privé leven en tot de behandeling van de persoonlijke gegevens, en alle voorschriften met betrekking tot deze materie te respecteren. De volgende categoriën van persoonlijke gegevens mogen door Medichin nv worden behandeld: contactgegevens (naam, voornaam, adres, e-mail, telefoonnummer, mobiel nummer), alle gegevens over bestellingen en retours, IP adres, bankgegevens indien er bestellingen met credit card worden betaald.

Deze persoonlijke gegevens zullen door Medichin nv kunnen worden behandeld voor het beheer van de accounts van klanten, beheer van de bestellingen van klanten, beheer van eventuele retours en verbonden terugbetalingen, het verzenden van publicitaire e-mails.

Overeenkomstig de wet van 8 december 1992, heeft elke klant het recht om toegang te krijgen tot zijn/haar persoonlijke gegevens en om deze te wijzigen.

Alleen de werknemers van Medichin nv en haar logistieke partners zullen de persoonlijke gegevens van de klanten gebruiken met het enige doel om bestelde producten te leveren en te factureren, om contact op te nemen met de klant in geval van problemen, om op een persoonlijke manier te communiceren met klanten. Eventuele bankgegevens zullen enkel worden gebruikt door medewerkers van Medichin nv en onder geen enkel beding medegedeeld worden aan derden.